مقالات

انواع مختلف لباس کار مهندسی و ویژگی آنها

انواع مختلف لباس کار مهندسی و ویژگی آنها

پوشیدن لباسکار در برخی از محیط ها به دلیل خطرات حین کار یکی از الزمات است، این لباس ها میتوانند از لباسهای شخصی فرد و همچنین خود فرد محافظت کند، لباس کار مهندسی یکی از انواعی است که برای محیط های کارگاهی و کاری استفاده میشود.

این لباس ها باید علاوه بر کاربرد مناسب، راحتی و ایمن بودن، زیبا هم باشد. تا افزادی که فعالیت های فیزیکی زیادی دارند بتوانند بدون هیچ مزاحمتی به فعالیت های خود بپردازند و همچنین لباس از مقاومت خوبی هم برخوردار باشد.

ویژگی های لباس کار مهندسی

جنس لباس بر اساس شرایط محیطی و کار در نظر گرفته میشود. اما بهترین جنس برای لباس ها، با الیاف طبیعی است که موجب ایجاد گردش هوا بین لباس و بدن میشود و از تعریق جلوگیری میکند، همچنین به این دلیل که معمولا لباس های کار بیش از سایر لباس ها شست و شو میشوند باید جنسشان به شکلی باید که با شست و شوی مکرر دچار آب رفت، چروک و… نشود تا شیک بودن فرد زیر سوال نرود.

حین انتخاب خرید لباسکار مناسب حتما لباس سایز خودتان را انتخاب کنید، در صورتی که برایتان گشاد باشد نمیتوانید به راحتی از آن استفاده کنید. و کلافه خواهید شد.

حتما اگر از این لباس در مکانی استفاده میشود که امکان اتشسوزی وجود داشته باشد از پارچه های نسوز خریداری کنید.

بهتر است نام و لوگو شرکت روی لباس ها درج شود، بهترین مکان برای درج لوگو جیب سمت چپ لباس است.

بهتر است از لباس های با رنگ تیره مانند: مشکی، طوسی، سورمه ای یا قرمز استفاده شود به این دلیل که لک های الودگی ها روی آنها نمایان نمیشود و شست و شوی آنها ساده تر است.

انواع لباسکار مهندسی

بهترین نوعی که مورد استفاده قرار میگیرد، کاپشن و شلوارها هستند، یعنی همان لباس های دو تکه، اما با توجه به شرایط محیط کار از سرهمی ها هم استفاده میشود.

نوع دیگر لباس های دوبنده هستند که آستین ندارد، بهتر است از زیر این لباس ها از تی شرت های آستین بلند استفاده کنید.

لباس های یکسره، در این نوع لباس ها به دلیل وجود جیب ممکن است حالت رسانا وجود داشته باشد، به همین دلیل در هنگام کار با جریان الکتریسیته مراقب باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *