مقالات

لباسکار مناسب در موقعیت مختلف

لباسکار مناسب در موقعیت مختلف

تقریبا همه افراد میدانند که پوشش مناسب هر مکان با مکان دیگر متفاوت است، مثلا اینکه ما نمیتوانیم با لباسی که برای مراسم عروسی به تن میکنیم به محل کار برویم و…

لباسکار هم از این قضیه مستثنی نیست و باید برای هر مکانی که از لباس مناسب آن مکان استفاده کنیم. مثلا لباس هایی که کارکنان بیمارستان میپوشند با کارکنان ساختمان متفاوت است. به همین دلیل هم بسیاری از کسب و کارها و شرکت ها لباسهای مناسب عرف شرکت و سازمان خورد زا در اختباز کارکناشان قرار میدهند.

لباس مناسب کارکنان اداره جات

به عنوان مثال در اداره های دولتی پوشیدن لباسهای رسمی یکی از قوانین است. و همه کارکنانی که در ادارات دولتی مشغول به کار هستند باید از این قانون پیروی کنند. همچنین در برخی از موارد آیین نامه های مرتبط با پوشش افراد از طریق بخش نامه هایی به سازمان های مذکور ارسال میشود.  به این منظور از لباس فرم ادارای استفاده میشود

لباس مناسب کارکنان بیمارستان ها

پرسنل بیمارستانی هم با توجه سمت شغلی ای که دارند، لباس مشخصی میپوشند، مثلا لباس های پزشکان در بیمارستان ها با لباس های پزشکان متفاوت است. و رنگ و دو خت متفاوتی دارند. یا در این روز ها استفاده از تجهیزاتی مانند ماسک‌های تنفسی لازم و ضروری است.

Dress Code چیست؟

همانطور که گفتیم کارکنان ادرات و بخش های متفاوت باید نوع پوشش خود را بر اساس عرف شرکت ها انتخاب کنند، به همین دلیل واژه ای به نام درس کد ایحاد شده است که به معنای الزامات پوشش در مکان های گوناگون است.

نقش فرهنگ اجتماعی در انتخاب لباسکار

از دیگر موضوعاتی که بر انتخاب لباس ها تاثیر دارد، موقعیت و فرهنگ اجتماعی است که در آن زندگی میکنیم، به عنوان مثال در ایران خانم نباید لباس های خاصی را بپوشند و یا قومیت های خاص لباسهای خاصی دارند.

نقش مذهب در انتخاب لباس کار

همانطور که گفتیم لباس کار هایی که در هنگام کار به تن میکنیم تا حد زیادی بیانگر شخصیت ما است، مثلا در ادیان مختلف مردم لباسهای متفاوتی به تن میکنند، مثلا یهودی ها از کلاه های مذهبی خاصی استفاده میکنند، یا خانم های مسلمان از روسری و چادر استفاده میکنند، یا در محرم افراد لباسهای مشکی به تن میکنند ….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *